Over PuntVitaal

 

Ik ben Mirjam Driessen, deskundig, professioneel en met veel ervaring en passie voor de gezondheid en welzijn van vrouwen in de leeftijd van 35 jaar en ouder. Door meer dan 20 jaar professionele ervaring met werken met vrouwen en mijn eigen ervaringsdeskundigheid, begrijp ik als geen ander de uitdagingen en behoeften van vrouwen rond de menopauze.

 

Mijn expertise gaat inmiddels veel verder dan mijn basis medische kennis als Hbo-Verpleegkundige. Als geregistreerd Integraal Vitaliteits- en Leefstijl Coach en Hormoondeskundige begrijp ik dat het welzijn van vrouwen niet alleen draait om fysieke gezondheid, maar ook om mentaal en emotioneel welbevinden. De menopauze zit veel complexer in elkaar als menig professional denkt. Tijdens mijn werkzaamheden als Consultant in de Medisch Specialistische Revalidatiezorg heb ik ervaren dat dit inzicht van onschatbare waarde is in het begrijpen van de complexe behoeften vrouwen. Dagelijks train ik vrouwen die gezond de volgende levensfase willen ingaan en ook zo gezond mogelijk willen blijven functioneren. 

 

Duurzame inzetbaarheid van vrouwen in de doelgroep 50+  op de werkvloer behoeft in de huidige maatschappij met een krappe arbeidsmarkt extra aandacht.  Verdergaand onderzoek en analyses binnen organisaties en afdelingen halen de kernpunten voor het plan van aanpak naar boven. Het  boeit mij enorm om organisaties over deze specifieke doelgroep te adviseren en hierin te begeleiden.

 

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning tijdens de menopauze, levensstijladvies nodig hebt of gewoon wilt werken aan je algehele welzijn, ik ben hier om jou of werknemers te begeleiden op je reis naar een gezond, gelukkig en evenwichtig leven.

 

Ik nodig je uit om kennis te maken met mijn expertise en ontdek hoe Meno Flow kan bijdragen aan jouw welzijn of dat van vrouwen in jouw organisatie. Neem contact met mij op via info@puntvitaal.nl. 

 

Mijn achtergrond en ervaring:

  • HBO verpleegkundige, werkzaam geweest in Nederland, China, Tanzania, Peru
  • Geregistreerd Integraal Vitaliteits- en Leefstijl Coach (MARK)
  • Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI)
  • Vrouwen Hormoondeskundige 
  • Bewegingsspecialist en Eigenaar van De Pilates Studio in Vught
  • Moeder van 3 kinderen 
  • Zie verder mijn LinkedIn