Vrouw & Overgang programma's voor Organisaties

 

VOOR IEDEREEN DIE VROUWEN IN DE OVERGANG WIL STEUNEN!

 

 

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie. Wie goed voor zijn collega’s zorgt, ziet dat meteen terug in de sfeer en prestaties op de werkvloer. Investeren in vitaliteit zorgt voor gezonde en productieve medewerkers.

Iedere organisatie is uniek. Samen creëren we een op maat gemaakt programma dat aansluit bij jouw unieke organisatie! Met praktische en toepasbare tools help ik bij de vormgeving, implementatie en borging van een vitaliteitsprogramma.  

Het lijkt dus vanzelfsprekend dat het ontzettend belangrijk is om continu vinger aan de pols te houden. Toch lukt dat niet altijd en overal. Regelmatig zien we dat de tijd of de kennis ontbreekt. Met alle gevolgen van dien… Een gemiste kans!

Vanuit beleving, energie en plezier gaan we aan de slag met de vitaliteit van jouw medewerkers en leidinggevenden. Door klein te beginnen en dit langzaam uit te bouwen is verbetering van vitaliteit een stuk makkelijker!

 

Waarin kunnen wij ondersteunen: 

 

  • Onderzoek naar doelgroep overgang  Dit kan van heel laagdrempelig tot een groot en breed organisatorisch onderzoek, Belangrijk is dat het bij uw organisatie past.

  • Workshops/Webinar:  met als doel, bewustwording en advies over de overgang.

  • Vitaliteits en Leefstijl op het programma zetten  Onze programma's zijn ontworpen om aan de hand van het stellen van doelen programma's te ontwikkelen die passen bij uw organisatie , bv introduceren van een leefstijl kalender, ambassadeur programma, podcasts en een leuke quiz. 

  • Integrale leefstijl / menopauze Coaching Voor zowel individuen als teams binnen organisaties: We bieden ook coaching voor teams binnen organisaties om de bewustwording en ondersteuning met betrekking tot de overgang te vergroten, waardoor een gezondere en productievere werkomgeving ontstaat met meer begrip voor elkaar.